About SHARE Tirana Forum

3rd March | Tirana International Hotel

Ftesë për SHARE Tirana 2022 Forum

SHARE Tirana Forum prej disa vitesh, është kthyer në skenën e prezantimit të arkitekturës bashkëkohore ndërkombëtare dhe shqiptare.

Arkitektë me projekte të vlerësuara në nivel ndërkombëtar, pjesë të kritikave dhe përzgjedhjes së paneleve më konservatore në arkitekturë, lider ndërkombëtar në inovacion dhe teknologji ndërtimi janë ftuar për t’u bërë pjesë e skenës qëndrore.

SHARE Tirana Forum, ndërsa mbetet eventi më i rëndësishëm në sferën e arkitekturës në vendin tonë, mundëson bashkërendimin dhe komunikimin jo vetem të eksperiencave profesionale dhe risive në këtë sektor, por dhe mundësinë për “networking’ profesional të nivelit më të lartë.

Ftojmë të gjithë arkitektët e angazhuar profesionalisht, arkitektë të rinj dhe të maturar në këtë profesion, ata të konfirmuar prej vitesh si autor aktiv në historinë e arkitekturës bashkëkohore shqiptare, të përfshirë në sferën akademike, në nivelin e planifikimit urban dhe urbanistikës në teresi, në sektorin e design-it, të inovacionit në arkitekturë dhe në ndërtim ━ të jenë pjesë e kësaj konference të rëndësishme profesionale dhe kulturore, mbi arkitekturën bashkëkohore shqiptare dhe atë ndërkombëtare.

Një mjedis jo i zakontë profesional, sjell me pranë modelet më të mira në projektim dhe konceptim. Krijon mundësi për akumulimin e njohurive të reja në fushën e ndërtimit, të urbanistikës dhe zhvillimit të qyteteve ashtu edhe në kualifikim profesional.

Jemi të bindur në idenë se formimi ynë është një proçes, që bëhet gjithmonë edhe më kuptimplotë edhe përtej klasave konvencionale.

Jeni të gjithë të mirëpritur të aplikoni.

Respektplotë,

MATILDA PANDO

Bordi Drejtues Presidente SHOQATA E ARKITEKTËVE TË SHQIPËRISË

SEE HOW IT WAS // SHARE Albania 2024

The 6th edition of the International Architecture and Technology Innovation Forum, SHARE Albania 2024, took place on 27th of February 2024, focusing on “Good Living & Working Architecture”, and “BUILDINGS Architecture – Facades/Floors/ Insulation”. More than 250 participants attended the event.     The SHARE Albania 2024 Forum was organised...
Read More

International Guest Speakers

Matilda Pando

President of Albanian Association of Architects (AAA)

Filippo INNOCENTI

Director ZAHA HADID, UK

Konstantinos Chrysos

Senior Architect and Associate UNStudio, Nederland

Carlos CASTANHEIRA

Founder CARLOS CASTANHEIRA ARCHITECTS, Portugalia

Besian Mehmeti

Founder of Besian Mehmeti Architects Studio

Andreas VARDAS

Founder VARDAS STUDIO architects + designers, Cyprus

Skender Luarasi

Dean of the Faculty of Research and Development at POLIS University

Olsi Eftimi

Parner Architect Atelier 4, Albania

Dr. Andras Reith

CEO of ABUD, Hungary

Arbër Sadiki

Architect G+A Architect, Kosovo

Bekir Ademi

Founder BINA [bureau of inventive architecture], North Macedonia

Gëzim Paçarizi

Architect Pacarizi Studio, Kosovo

Ilirjana BOZO

Technical director and Co Founder STUDIO-REBUS, Albania

Fitim Muçaj

Director 4M Group, KOSOVO

Bledion BARALIU

Co-founder, Managing Director archiEDU, Kosovo

Freskim Sylejmani

CEO/BIM Manager archiEDU, Kosovo

Ani Tola (Panariti)

Technical Director and Co-founder ASArchitects Studio, Albania

Denis Biškup

Brand Management & New Business Development CEE at Zumtobel Group

Armand Vokshi

Founder Avatelier

Idlir Lami

Suport Teknik / Technical Advisor Knauf Insulation

Klodiana Musta

Branch and sales manager of Lindner Albania

Elidon Zyka

DRYNI.al, SALTO official partner for Albania and Kosovo

Enval Xhoxhi

Customer Consultant Manager Alumil Albania

Assoc. Prof. Dr. lsmail KABASHI

Representative of FARO products at ARES

Dorel Gorunescu

General Manager of Crystal BIM Solutions LTD

PANAGIOTIS K. RUMIS

Founder & Managing Director of RCON-AL

Ervin Mici

Tech support Knauf Tirana

Dhimosten Papa

CEO, ANORIA

Damian Zamfir

Sales Manager East Europe IVC Group Belgium / Mohawk Ind USA

Frida Pashako

General Director of the Directorate of Territorial Development Control, Municipality of Tirana

Andrew PAUL MILLER

Cultural Heritage Advisor

Debate Panelists

Prof. Dr. Florian Nepravishta

Faculty of Architecture and Urbanism Polytechnic University of Tirana

Gjergji Islami

Faculty of Architecture and Urbanism Polytechnic University of Tirana

Astrit NIXHA

Founder Anarch Studio, Kosovo

Arbjan Mazniku

Deputy mayor Municipality of Tirana

Organizing Comittee

Florin Mindirigiu

Founder of SHARE Architects

Matilda Pando

President of Albanian Association of Architects (AAA)

MODERATORS

Arbjan Mazniku

Deputy mayor Municipality of Tirana

Etleva Dobjani

Shefe e Departamentit të Arkitekturës dhe Dizajnit

Nesila Hajdini

Co-Founder and CEO Pikark

Ariela Kushi

Architect & Urban Planner A K - U A

Event Program

Organizer

Co-Organizer

Institutional Partner

Main Parteners

Partner

Main Sponsors

Sponsors