NEWS

share-architects.com
6
Feb

Orașele care integrează armonios elemente noi și vechi au potențialul de a deveni centre vibrante”. Interviu IPN cu Florin Mindirigiu, fondatorul SHARE Architects

La 13 februarie, va avea loc cea de-a doua ediție a Forumului Internațional de Arhitectură SHARE Chișinău, un eveniment care se adresează arhitecților, constructorilor și investitorilor, publici și privați. Ediția precedentă a întrunit peste 300 de profesioniști, iar ediția curentă va avea speakeri din Marea Britanie, Israel, Olanda, Turcia, România și Republica Moldova.

Ce subiecte se vor discuta la SHARE Chișinău 2024, care sunt tendințele generale în domeniul arhitecturii și dezvoltării orașelor din estul Europei și care sunt beneficiile includerii Chișinăului în rețeaua SHARE Architects? Urmează să aflăm de la Florin Mindirigiu, fondatorul SHARE Architects.

Citește articolul integral aici.

 

Despre SHARE Architects

Misiunea SHARE Architects este axată pe promovarea comunicării, împărtășirea și schimbul de valori, cunoștințe și bune practici în arhitectură.

În ultimii 26 de ani, forumurile SHARE Architects au devenit o platformă importantă de relaționare pentru arhitecții și antreprenorii din Europa Centrală și de Sud-Est. Evenimentele SHARE Architects se desfășoară în prezent în 16 țări și-au dezvoltat o comunitate de peste 50.000 de profesioniști.