NEWS

share-architects.com
6
Feb

Arhitectul moldovean Gheorghe Bulat va fi distins cu un prestigios premiu la Forumul Internațional SHARE Chișinău 2024

Arhitectul moldovean Gheorghe Bulat va fi onorat cu prestigiosul premiu SHARE Opera Omnia în cadrul unei ceremonii speciale, parte a celei de-a doua ediții a Forumului Internațional de Arhitectură SHARE Chișinău, care se va desfășura la 13 februarie.

Acest premiu, acordat de Societatea Arhitecților SHARE, care adună lideri ai arhitecturii din 43 de țări, reprezintă o marcă de excelență. Gheorghe Bulat va fi sărbătorit pentru realizările sale excepționale din carieră, care includ și contribuțiile sale semnificative la restaurarea Complexului Catedralei Mitropolitane, a Muzeului Național de Arte și a Sălii cu Orgă, printre altele.

Citește articolul integral aici.

 

Despre SHARE Architects

Misiunea SHARE Architects este axată pe promovarea comunicării, împărtășirea și schimbul de valori, cunoștințe și bune practici în arhitectură.

În ultimii 26 de ani, forumurile SHARE Architects au devenit o platformă importantă de relaționare pentru arhitecții și antreprenorii din Europa Centrală și de Sud-Est. Evenimentele SHARE Architects se desfășoară în prezent în 16 țări și-au dezvoltat o comunitate de peste 50.000 de profesioniști.