SHARE INTERIORS FORUM 2024 ROMANIA

SHARE INTERIORS FORUM, cel mai important eveniment profesional dedicat arhitecturii de interior din România, se va desfășura în 30 și 31 mai la Radisson Blu Hotel București. 

Arhitectura de interior ne modelează fluxul vieții de zi cu zi, influențează modul în care ne simțim, ne comportăm, ne mișcăm în spațiu și determină, într-un fel sau altul, forma activităților noastre. De aceea, Interiors Forum ocupă un loc aparte în agenda SHARE Architects, aducând în discuție felul în care arhitecții și designerii își asumă aceste roluri esențiale și aleg să proiecteze spațiile interioare din clădiri cu funcțiuni rezidențiale, educaționale și culturale, comerciale, de birouri, hoteluri, restaurante. Toate acestea vor fi puse în contextul mai larg al preocupărilor pentru integrarea ultimelor tehnologii, pentru sustenabilitate, schimbări climatice, pentru construcția unor atitudini responsabile față de oameni și mediu.
 
În cele două zile intense de desfășurare a evenimentului la care vor participa peste 500 de arhitecți și designeri vor avea loc o expoziție centrală, conferințe și workshopuri dedicate unei audiențe specializate.

NEWS

BUY YOUR TICKETS

ARHITECȚI & DESIGNERI

Aceste bilete sunt valabile pentru arhitecții care lucrează în birouri de arhitectură și pentru cadrele universitare.

Bilete disponibile:

SHARE Interiors 2024 Forum – 59 euro / persoană sau 118 euro / 3 persoane

CUMPĂRĂ BILETE

ARHITECȚI TINERI,
SUB 25 DE ANI

Aceste bilete sunt limitate pentru studenți, arhitecți și ingineri sub 25 de ani. Accesul se face pe baza actului de identitate.

Bilete disponibile:

SHARE Interiors 2024 Forum – 30 euro / persoană sau 60 euro / 3 persoane

CUMPĂRĂ BILETE

REPREZENTANȚI AI COMPANIILOR

Aceste bilete sunt valabile pentru reprezentanții companiilor care furnizează materiale / tehnologii pentru construcții.

Participarea reprezentanților companiilor care furnizează materiale, tehnologii și servicii pentru construcții, antreprenoriat, arhitectură și dezvoltare imobiliară este limitată.

OBȚINE BILET

ULTIMELE EDIȚII

Organizator

Parteneri Instituționali

Partener Gold

Partener Național

Parteneri

PARTENER CREATIV

Sponsori

SUPORTER

PARTENER MEDIA

EXPOZIȚII INVITATE