NEWS

share-architects.com
7
Sep

Dacorum Grup, companie de consultanță în proiectarea și dotarea unităților medicale din România, se alătură comunității SHARE Architects

Dacorum Grup oferă arhitecților români suport tehnic profesional pe parte de integrare proiectare și execuție în domeniul infrastructurii medicale, în vederea creșterii calității standardelor serviciilor medicale din România.Experții Dacorum vor fi prezenți la SHARE Talk – Conferința specialiștilor în proiectarea spitalelor din 15 septembrie 2021, la Radisson Blu Hotel București.

Înțelegând așteptările arhitecților, în total acord cu necesitatea alinierii unităților medicale la nivelul tehnologic internațional, pentru asistarea corectă și complexă a pacienților, Dacorum Grup se alătură comunității SHARE Architects prin participare activă la realizarea proiectelor din domeniul medical, atât cu soluții integrate pentru bloc operator și orice alt tip de camere curate – indiferent  de funcțiunea lor, cât și cu echipamente medicale.

Vasta experiență acumulată de personalul specializat în cei peste 22 de ani de existență recomandă compania pentru a oferi consultanță calificată și personalizată în direcția lucrărilor de instalații tehnico-medicale, prin partea de consultanță proiectare și realizare a traseelor de distribuție pentru gaze și fluide medicale, a sistemelor compartimentate chirurgicale, ATI și UPU, precum și pentru unități la cheie cu Bloc Operator, ATI, UPU, Ambulatoriu, laboratoare și spitalizare, oferind soluții complete nevoilor din sectorul medical.

De-a lungul timpului, Dacorum Grup s-a implicat în activităţile comerciale din sectorul medical românesc, fiind în permanentă căutare de produse noi, evoluate, care să vină în întâmpinarea intereselor unei clase extinse de clienți, cu intenția declarată de a le câștiga aprecierea şi constanța în solicitări. În acest sens, au fost dezvoltate linii proprii de producție infrastructură gaze și fluide medicale, pentru a putea oferi prețuri competitive, termene de livrare garantate și tehnologii de ultimă oră.

Pentru a-și consolida poziția pe piața ofertanților din sectorul medical în condiții de competitivitate sporită, Dacorum Grup a implementat și menține cu succes sistemele de management al calității în domeniul dispozitivelor medicale și al mediului. Astfel, standardele ISO 9001, ISO 13485 împreună cu ISO 14001, susțin și garantează calitatea activității echipei Dacorum.

Fiind o companie dinamică de servicii integrate, obiectivul principal al companiei este de a îmbunătăți calitatea vieții prin oferirea unor soluții viabile și performante, de a deveni lider pe piață în domeniul acesta de activitate și, bineînțeles, un partener de încredere pentru producători și clienți.

Câteva dintre proiectele semnificative ale Dacorum Grup:

 • Spitalul Clinic de Copii Marie Skłodowska Curie București (Fundația Dăruiește Viața) –  Bloc Operator – în derulare
 • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea: reabilitare completă gaze și fluide Medicale, Stationar I – în derulare
 • Spitalului Județean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava
 • Bloc Operator și infrastructură completă de gaze și fluide medicale
 • Unitate Primire Urgente 
 • Ambulatoriu Integrat – cu integrare de aparatură medicală
 • Institutul de Boli Cardiovasculare Profesor Doctor I.M. Georgescu Iași – Bloc Operator, ATI
 • Institutul Regional de Oncologie Iași –  infrastructura completă de gaze și fluide medicale, Bloc operator
 • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon Iaşi – Bloc operator, ATI în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri
 • Spitalul Municipal Fălticeni – Bloc Operator, ATI, UPU, spitalizare
 • Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași – ATI
 • Spitalul Clinic Dr. C I Parhon, Iasi – Bloc Operator, ATI, Transplant

 

Contact DACORUM GRUP

https://dacorumgrup.ro/

Tel./Fax:

+40232261950 / +40723637355

Email:

office@dacorumgrup.ro