NEWS

share-architects.com
6
Feb

Florin Mindirigiu și Aurelia Carpov. Al doilea forum SHARE Architects în Moldova

Interviu cu Florin Mindirigiu, Co-fondator SHARE Architects și Aurelia Carpov, Ambasador SHARE Architects în Moldova. Subiectul interviului – al doilea forum SHARE Architects în Moldova.

Domnule Mindirigiu, bună ziua. După primul forum SHARE Architects din Moldova, majoritatea arhitecților moldoveni cunosc deja platforma. Dar SHARE Architects se dezvoltă dinamic. Cum ați caracteriza potențialul SHARE Architects la începutul anului 2024?

După primul forum SHARE Architects în Moldova, am observat că majoritatea arhitecților moldoveni sunt deja familiarizați cu platforma noastră, ceea ce este un semn încurajator al impactului și relevanței noastre în regiune. În ceea ce privește dezvoltarea dinamică a SHARE Architects la începutul anului 2024, aș spune că platforma noastră se află într-o perioadă excepțională de creștere și evoluție.

Cu o comunitate în expansiune de peste 50.000 de profesioniști și o prezență în creștere în Europa Centrală și de Sud- Est, SHARE Architects își consolidează rolul de facilitator esențial în dialogul și schimbul de cunoștințe între arhitecți. Potențialul nostru constă în a uni profesioniștii din arhitectura si constructii prin conferințe, forumuri și alte evenimente specializate, încurajând un schimb de idei și bune practici care traversează granițele tradiționale.

Vedem, de asemenea, o oportunitate imensă în a promova inovația și excelența arhitecturală la nivel global. Prin facilitarea colaborărilor și parteneriatelor internaționale, SHARE Architects are potențialul de a contribui semnificativ la conturarea viitorului arhitecturii în regiunea noastră.

În plus, suntem convinși că există un potențial neexplorat în profesia de arhitect în Europa Centrală și de Sud-Est. Credem că arhitecții de aici ar putea avea o prezență și influență mai mare la nivel european și global. Prin promovarea unei comunicări și relaționări adecvate, SHARE Architects își propune să descopere și să valorifice acest potențial neexplorat. În 2024, ne concentrăm pe aprofundarea impactului nostru și pe extinderea rețelei noastre, pentru a oferi arhitecților din această regiune mai multe oportunități de a-și împărtăși viziunea și a-și lărgi orizonturile profesionale.

Citește articolul integral aici.

 

Despre SHARE Architects

Misiunea SHARE Architects este axată pe promovarea comunicării, împărtășirea și schimbul de valori, cunoștințe și bune practici în arhitectură.

În ultimii 26 de ani, forumurile SHARE Architects au devenit o platformă importantă de relaționare pentru arhitecții și antreprenorii din Europa Centrală și de Sud-Est. Evenimentele SHARE Architects se desfășoară în prezent în 16 țări și-au dezvoltat o comunitate de peste 50.000 de profesioniști.