NEWS

share-architects.com
4
Apr

Workshop Zumtobel: Iluminatul interior al spațiilor de vânzare

SHARE Interiors Romania, un eveniment marca SHARE Architects, organizat și cu sprijinul Facultății de arhitectură de interior din cadrul Universității de arhitectură și urbanism ‘’Ion Mincu’’ și  Ordinului Arhitecților din România, va avea loc pe 12 aprilie la Hotelul Radisson Blu din București, dezvoltând o ediție specială, dedicată exclusiv arhitecților și designerilor de interior, care va pune accent pe networking profesional la cel mai înalt nivel și va prezenta ultimele tendințe în domeniu.

Conferințele sunt structurate pe sesiuni specializate – rezidențial, hoteluri, restaurante, comercial și birouri – și completate cu ateliere, care explorează, din perspective tehnice și creative, materiale și tehnologii.

Iluminatul interior al spațiilor de vânzare; Studiu de caz: magazin Tudor Tailor

Interval orar 10.30 – 11.30

Lectori

  • Roland Sandor, Business Development & Marketing Manager Zumtobel Romania
  • Roxana Mitarca, Interior Architect / Lighting Designer Zumtobel Lighting Romania
  • Eduard Amuza, Lighting Designer,  Zumtobel Lighting Romania

Prezentare proiect ‘’Scoala de iluminat’’

Singurul loc în care iluminatul este explicat pe înțelesul tuturor. Informații tehnice, sfaturi practice pentru alegerea unui iluminat corespunzător, în funcție de spațiu, dar și multe, multe alte pastile practice pentru fiecare dintre voi. Fie că ești pasionat de domeniul iluminatului, fie că abia acum ajungi să îi înțelegi importanța, Școala De Iluminat îți va fi o sursă valoroasă de informații. Chiar… cea mai valoroasă sursă.

Fii sigur că te abonezi la Școala De Iluminat pentru a afla primul cele mai utile sfaturi de la specialiști în domeniu, dar și de la o serie de profesioniști care îți vor spune de ce iluminatul ne ajută mai mult decât am crede.

Link spre canalul de youtube – https://www.youtube.com/channel/UCwSRcv23ns7PkBkNNw4D4Xg/videos

Participanții înregistrați pot participa la acest atelier în limita locurilor disponibile (maxim 12 persoane).

Dacă nu ai cumpărat încă bilet o poți face aici.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici.