NEWS

share-architects.com
25
Nov

Conferința RIFF – Protecția la foc a fațadelor | Studii de caz și debatere pe normativul românesc

SHARE Architects împreună cu Inspectoratul General pentru situații de urgență din România (IGSU), Ordinul Arhitecților din România (OAR) și Asociația Inginerilor de Instalații din România(AIIR) anunță organizarea Conferinței RIFF – Protecția la foc a fațadelor, în cadrul Forumului Internațional de Arhitectură și Inginerie SHARE Bucharest 2021, care va avea loc în 14 decembrie la JW Marriott Grand Hotel București.

Programul conferinței RIFF cuprinde studii de caz privind evaluarea performanțelor la foc a fațadelor, în România și la nivel Internațional, prezentări de soluții tehnice și o largă sesiune de dezbatere care va aduce în discuție propunerile privind revizuirea normativului românesc în privința aspectelor care țin de securitatea la incendiu pentru fațade și acoperișuri.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10.00 -17.00 și va reuni proiectanți, arhitecți, ingineri de fațade, ingineri instalatori, producători de materiale de construcții, experți tehnici, verificatori de proiecte, reprezențanți ai IGSU și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA).

Programul  preliminar poate fi consultat pe site-ul www.share-architects.com.

Accesul la eveniment se face in baza taxei de participare la forumul SHARE Bucharest 2021 care poate fi achiziționată de pe același site. Pentru mai multe informații privind participarea la conferință puteți scrie la adresa share@share-architects.com.