NEWS

share-architects.com
26
Oct

Bemutatkoznak a SHARE Budapest előadói – Lukasz Platkowski / Gensler

Lukasz Platkowski a Gensler igazgatójaként tapasztalt a nagyléptékű közterek, kereskedelmi és lakóépületek tervezésében, emellett a magasépítés szakértőjeként tartják számon.

Platkowski a Varsói Műszaki Egyetemen és a londoni Kingston Egyetemen folytatta tanulmányait. Az építész 2004-ben csatlakozott a Genslerhez, azóta számos nemzetközi és multikulturális projektben vett részt, a fejlesztés minden szakaszába bekapcsolódik a koncepciótól a kivitelezésig. A szakmában arról vált ismertté, hogy a tervezés határait próbálja megkérdőjelezni.

A Gensler a világ egyik legnagyobb tervező cége. Több mint 50 éves tapasztalattal rendelkeznek és megközelítőleg 2 700 ügyfelük van, akik rendkívül változatosak: kisebb és nagyobb méretű, forprofit és nonprofit cégek és szervezetek a magán és állami szektorból. Szolgáltatásaik hasonlóan szerteágazóak: a kisléptékű digitális megoldásoktól kezdve az építészeten és belsőépítészeten át a várostervezésig foglalkoznak megbízásokkal.

Az építész olyan projektek vezetéséért felelős, melyek megváltoztatják az ipari szabványokat, és újradefiniálják a világszínvonalú tervezés fogalmát Észak-Afrikától Európán át a Közel-Keletig. Ezeknek a munkáknak köszönhetően hozzájárult már városképek alakulásához, és lehetősége volt úttörő munkákat létrehozni, melyek a belső és külső környezethez való viszonyuk által vezéreltek, és a felhasználói igényeket maximálisan kielégítik.

Az építész vendégoktató a Nottinghami Egyetem Építészeti és Épített Környezeti Tanszékén, valamint gyakran zsűritagja olyan elismeréseknek, mint a rangos LEAF Awards 2015 és 2016, illetve a World Architectural News. Keresett előadó, számos nemzetközi konferencián osztotta már meg tudását és fejtette ki véleményét.

Találkozz Lukasz Platkowskival a SHARE Budapest 2022 rendezvényén! A 6. alkalommal megrendezett fórum február 15-re Budapest Marriott Hotel kerül megrendezésre a Budapesti Építész Kamara és a SHARE Architects szervezésében.

Meghívott előadók: 

  • ETAN KIMMEL, társalapító, Kimmel Eshkolot Architects, Izrael;
  • LUKASZ PLATKOWSKI, igazgató, Gensler, Egyesült Királyság;
  • KRZYSZTOF INGARDEN, társalapító, INGARDEN & EWY ARCHITEKCI, Lengyelország;
  • MARTIN HRISTOV, alapító, E-Arch Studio, Bulgária;
  • ERICK VAN EGERAAT, alapító, Erick van Egeraat, Hollandia. 

A regisztráció már nyitott: https://share-architects.com/about-share-budapest-2022-forum/. A BÉK tagjai kedvezményes áron, 40 Euró ellenében válthatják meg jegyüket az eseményre. 

A SHARE Architects Forum az elmúlt 24 évben egy közvetlen kommunikációt támogató platformot hozott létre a az építész, építészmérnök és építőipari szereplők számára Közép- és Délkelet-Európában. A felület hatékony segítséget nyújt az iparágak összekapcsolásában, valamint a kortárs építészeti folyamatok megértésében. A SHARE rendezvényeket 15 országban szervezik meg Európa-szerte, a SHARE közösségnek több mint 50 000 tagja van világszerte. Kérdésekkel, foglalásokkal és szponzorálási lehetőségekkel kapcsolatban lépjen velünk kapcsolatba a share@abplusevents.com ügyfélszolgálati e-mail címen.

Evergrande Guangzhou Football Stadium – építész: Gensler – forrás: Gensler

Shanghai Tower – építész: Gensler – forrás: Gensler

Adobe Campus Renovation – építész: Gensler – forrás: Gensler