NEWS

share-architects.com
20
Sep

Spații de depozitare flexibile. Studiu de caz: Hală depozitare și ambalare pesticide, fertilizanți și semințe

TeraSteel a realizat un complex de 3 Hale la Cheie, în Craiova, având ca destinație hale de depozitare și producție ambalare, totalizând construcții cu 1500 mp2 amprentă la sol. La construcția halelor TeraSteel s-au utilizat panouri sandwhich cu miez de spumă poliuretanică PUR tip IsoAc3 și IsoPerA, structura metalică ușoară compusă din profile zincate din oțel, uși industriale, tâmplărie PVC și alte elemente componente ale halei. TeraSteel a controlat întregul ciclu de realizare a halelor – de la proiectare, la producție, livrare și montaj.

Cine este beneficiarul halei de producție?

SC ECOPLANT SRL, înființat în anul 2003, este unul din principalii importatori si distribuitori de semințe profesionale de legume și pentru cultura mare, fertilizanți, biostimulatori, pesticide, produse de uz fitosanitar , instalații irigare prin picurare și alte produse ce au ca scop obținerea unei protecții complete a culturilor și a unei recolte cât mai bogate, la o calitate superioară.

De ce a fost nevoie de o hală de depozitare multifuncțională?

Administrator EcoPlant – Compania noastră s-a dezvoltat continuu în ultimii ani, cifra de afaceri a crescut de la an la an, direct proportional cu numărul clienților din portofoliu, și a volumului vânzărilor și a activității. Această situație a dus în mod natural la nevoia de extindere aspațiilor de depozitare, a spațiilor de lucru pentru ambalare materiale.”

Care a fost soluția oferită de TeraSteel?

Administrator EcoPlant –  “La momentul încare ne-am hotărât să contactăm o firmă pentru a executa următoarele 3 hale am solicitat oferte de la companii specializate de la 10 firme diferite, primind 7 răspunsuri ferme. În urma unor analize temeinice și riguroase, s-a ales soluția cu cel mai bun raport preț-calitate. Noi am căutat încă de la început o soluție integrată, pentru a nu lucra cu prea mulți executanți. Căutam o soluție prin care să ni se ofere proiectarea, execuția profilelor și a structurilor de închidere, ușile, ferestrele, toate accesoriile aferente precum și montajul lor. TeraSteel a fost compania care ne-a oferit pachetul complet. Cu TeraSteel, am economisit timp și s-au simplificat procedurile contractuale, achiziție componente, livrare și montaj, discutând cu un singur partener”.

Ce recomandă EcoPlant altor antreprenori care se gândesc să investească într-un spațiu depozitar, extindere hale producție sau spații comerciale?

Administrator EcoPlant – Cel mai important aspect este să fii serios, perseverent, în ceea ce îți propui. Daca vei merge mereu pe filosofia prețului cel mai mic, mai devreme sau mai târziu, vei simți aspectele negative ale soluțiilor alese Cu alte cuvinte,dacă faci ieftin – atât rezistă. Cu toate acestea, pachetul oferit de TeraSteel s-a încadrat într-o zonă medie, celelalte oferte primite de noi fiind atât superioare cât și inferioare ca preț față de soluția aleasă.”

Cum ați caracteriza experiența cu TeraSteel într-o singură frază?

Administrator EcoPlant – O colaborare win-win în care s-au respectat toate promisiunile – angajamentele ce țin de termene de execuție, livrări, execuție,montaj. A fost o soluție compactă, pe care o recomand mai departe cu mare căldură și altor antreprenori.