NEWS

share-architects.com
9
Jun

Romstal Arhitect devine partener susținător al comunității SHARE Architects

Romstal dedică arhitecților și designerilor români un program exclusiv de servicii și investește în dezvoltarea unui nou concept de showroom, sub brandul Romstal Arhitect.

Preocupat să înțeleagă și să răspundă nevoilor și așteptărilor arhitecților și designerilor de interior din România, Romstal Arhitect se alătură comunității SHARE Architects, susținând activ evenimentele comunității și oferind suport informațional prin consilierii săi.

În curând, Romstal Arhitect va lansa un nou concept de showroom, construit pe două principii fundamentale: calitate și inspirație. Showroomul Romstal Pipera va oferi experiențe multisenzoriale și spații dedicate arhitecților și designerilor parteneri, inclusiv o bibliotecă de materiale.

“Ne propunem să devenim principalul partener de încredere al arhitecților și designerilor români. Prin programul Romstal Arhitect, susținem partenerii noștri cu o echipă de consilieri dedicați, un pachet atractiv de discount-uri și spații dedicate, în care sunt prezentate produse și soluții de calitate superioară de la furnizori și branduri atent selecționate. Colaborând cu arhitecţi şi designeri de interior, ne dorim să oferim clienţilor noştri o experienţă completă în ceea ce priveşte confortul, bunul gust şi soluţiile inovatoare de amenajare pentru băi, bucătării și living-roomuri. – Mirela Crivăț, Director Vânzări Ceramice-Sanitare

 

 

Informații despre programul Romstal Arhitect pe site-ul oficial romstalarhitect.ro.