NEWS

share-architects.com
26
Oct

QuadCore® – Produs de Kingspan, Iubit de toată lumea!

Cine suntem noi?

În calitate de producători de sisteme de fațade si acoperisuri, ne angajăm să oferim soluții inovatoare care să permită proiectanților o exploatare completa a potențialului construit.

Nu există un exemplu mai bun în acest sens decât QuadCore® – izolația de următoare generație, care oferă performanțe la foc și termice superioare, împreună cu acreditări de mediu îmbunătățite.

Kingspan este întotdeauna aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru întreaga dvs. constructie.

Ce este QuadCore®?

QuadCore® este o tehnologie inovatoare de izolare dezvoltată intern, care oferă eficiență termică durabilă și protecție la foc pentru toata perioada de exploatare a clădirii.

 

De ce QuadCore®?

Credem cu tarie că alegerea unui produs perfect vă poate face mai relaxat și mai fericit pe durata utilizarii clădirii. Nu este doar un panou cu accesorii, ci o soluție completă de construcție din partea noastra, cu toate subansamblele de care veți avea nevoie.

QuadCore® reprezintă un ansamblu de materiale pentru izolația panoului de structură cu celule închise, care oferă numeroase beneficii practice utilizatorilor săi.

Puteti vedea diferența dintre celulele deschise și cele închise printr-o vizualizare la microscop.

 

Structura cu celule închise a izolației rigide QuadCore®   Structura cu celule deschise din fibră minerală de rocă

Beneficiile QuadCore®

Datorită structurii cu celule închise, panourile Kingspan QuadCore® sunt rezistente la absorbția umezelii – ceea ce ar putea provoca pierderi nedorite de căldură.

Puteți solicita soluția completa QuadCore® pentru pereți și pentru acoperiș.

Tendințele arată că se construiesc din ce în ce mai multe clădiri cu acoperiș plat, dar adevărul descoperit pe durata de exploatare a constructiei este că: Timpul inseamna bani.

Valoare estetică

Prin gama noastră tot mai mare de tehnologii QuadCore®, putem ajuta proiectantii să obțină o fațadă de înaltă calitate cu o diversitate de culori și finisaje multumita sistemelor Kingspan Facade.

 

IMC Cinema, Killkenny, Irleand – Brian Dunlop Architects

Panoul nostru QuadCore® Karrier este special conceput pentru a susține toate sistemele noastre de fațadă arhitecturală, inclusiv panouri ceramice, Corten si  Dri-Design Rainscreen de ultimă generație, care poate fi instalat de două ori mai rapid.

Incepand cu luna Mai 2019, gama noastră de produse cu prindere ascunsa Evolution este fabricată exclusiv cu izolație QuadCore®. Sistemul de fațadă arhitecturală se fixează direct pe structura, având orientare verticală sau orizontală pentru un aspect minimalist. Sistemul este conceput special pentru a se integra cu elemente de iluminare naturală, generare de energie alternativa și panouri de perete izolatoare. Acest lucru permite clădirilor să fie construite cu precizie – evitând costurile suplimentare sau termenele depașite.

Sectorul industrial

 

Clădirile industriale, depozitele, fabricile de producție și liniile de producție sunt o parte esențială a afacerii noastre.

Panourile sandwich de înaltă performanță asigură o clădire sigură la foc, foarte eficientă, cu deschideri mari și instalare rapidă, pentru a reduce timpul de construcție. De asemenea, ne ocupăm de solutii pentru medii specializate, cum ar fi depozitele frigorifice, depozitarea alimentelor, zona de producție sau producția în cameră curată.

Avantajele sistemelor de panouri izolatoare Kingspan sunt recunoscute in sectorul industrial de către investitori, proprietari de clădiri, proiectanţi şi antreprenori.

ATH Heinl GmbH & Co.KG, Illschwang, Germania. Panouri utilizate KS1000 AWP

 

Performanță termică de neegalat

Transfer termic cu până la 20 % mai bun, având astfel performanțe unice. Cum este posibil acest lucru? Se datorează conductivității termice superioare (valoare Lambda) de numai 0,018 W/mK. Grosimea panoului necesar pentru a atinge o valoare U de 0,20 W/m²K. QuadCore®

folosește o grosime de doar 9 cm, în timp ce vata minerală necesită o grosime mai mult decât dublă pentru a atinge aceeași valoare U. Prin utilizarea panourilor mai subțiri rezultă mai multe beneficii: creșterea gradului de utilizare la transport, reducerea costurilor accesoriilor, mai mult spațiu util în clădire.

Protecție superioară impotriva incendiilor

In testarile europene pentru comportarea de reacție și de rezistență la foc, sistemele de panouri QuadCore au demonstrat o stabilitate imbunătățită obținând deschideri de rezemare mai mari, elemente de fixare mai puține, cu o gamă largă de module de lățime.

 

FM Approval

FM Approval este un lider internaţional în testarea şi certificarea sistemelor. Panourile izolatoare care primesc aprobarea FM au fost evaluate pentru a se asigura că acestea își vor îndeplini funcțiile și că vor menține integritatea închiderii clădirii pentru condițiile de proiectare stabilite.

 

 

 

 

 

Sustenabilitate

La Kingspan am fost întotdeauna de părere că mediul construit nu trebuie să se dezvolte niciodată în detrimental mediului natural. Astăzi, 30% din deseurile europene sunt produse de industria construcțiilor, ceea ce are un impact semnificativ asupra mediului. Oferind pe piață produse inovatoare QuadCore®, distribuim soluții eficiente de construcție care vă economisesc bani și nu dăunează mediului.

 

 

 

Garanția QuadCore®

Eficiența energetică, durabilitatea, funcționalitatea și sustenabilitatea sunt cerințe necesare pentru anvelopa clădirilor. Dar, mai presus de toate, elementele clădirii trebuie să ofere confort și siguranță. Vă garantăm că, în ceea ce privește performanța termică, indiferent de evoluția mediului în care este construită clădirea, aceasta va funcționa timp de 25 de ani la fel de bine ca și în momentul finalizării construcției.

 

 

 

Costuri de transport reduse

QuadCore® reduce costurile de transport și amprenta de carbon, deoarece păstrează căldura de două ori mai bine decât fibra minerală. Pentru a obține aceeași valoare a rezistenței la căldură (R = 5), un panou sandwich din vată minerală trebuie să aibă o grosime de 200 mm. În loc de panouri sandwich cu miez QuadCore® de 100 mm. Aceasta înseamnă că un camion va transporta de două ori mai mulți metri pătrați de panouri de perete QuadCore® decât panourile din vată minerală.

 

Montaj rapid

Cu produsele noastre X-Dek QuadCore® suntem aici pentru a vă ajuta cu tot ce v-ati propus.

  1. Instalare ușoară și rapidă – Construcție semnificativ mai rapidă în comparație cu acoperișurile izolate traditional. Instalare ce se poate face cu un nr. redus de persoane! (600-1000 m2 / zi – acoperiș circulabil)
  1. U = 0.17W / m2K – Capacitate excelentă de izolare termică (100 mm -> U = 0,17 W / m2K), care îndeplinește și cele mai recente reglementări energetice, care sunt asociate cu performanța de rezistență la foc.
  1. Capacitate excelentă de impermeabilizare – Panourile sandwich izolate X-Dek QuadCore®, cu strat de impermeabilizare sunt ideale pentru acoperișuri plane, indiferent de scopul  clădiri.

Construiți clădiri eficiente alaturi de Kingspan.