NEWS

share-architects.com
29
Sep

Ferestre potrivite pentru toate tipurile de acoperiș

 

De la un pod prăfuit la o oază de liniște, intimitate și confort, e doar un pas dacă ai ferestrele potrivite casei tale. Iată care sunt tipurile de ferestre potrivite pentru fiecare tip de acoperiș.

 

Mansardă cu tavan înclinat

Pentru o mansardă cu acoperiș în pantă, ai posibilitatea de a alege din cele trei game diferite de ferestre VELUX, potrivite pentru fiecare buget și nevoi variate.  Gama Standard este dedicată celor care își doresc o performanță energetică bună la un preț avantajos, în timp ce gama Standard Plus este potrivită pentru cei care investesc în confort și eficiență energetică – geamul termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, asigurând o mai bună izolare fonică fiind și avantajos din punct de vedere economic, păstrând mai bine căldura în locuință. Gama Premium, în schimb, este dedicată celor care își doresc să beneficieze de cele mai noi tehnologii pentru casa lor.

Mansardă cu parapet

Ferestrele de mansardă se pot extinde în plan vertical cu ajutorul unor elemente suplimentare care se pot deschide sau nu la interior. Astfel priveliștea spre exterior se mărește, în interior pătrunde mai multă lumină naturală, iar spațiul pare mai mare.

Mansardă cu balcon

Balcon la mansardă? Da! Pentru cei care doresc să-și transforme mansarda într-o oază de aer proaspăt și de lumină, a fost creat balconul VELUX Cabrio. Acest sistem inovator transformă ferestrele într-un balcon suficient de mare, astfel încât beneficiarii simt libertatea și se pot bucura zilnic de aer proaspăt.

 

Spații fără acces direct la lumina naturală

De multe ori, anumite spații, precum, holurile, camerele fără pereți, băile, sunt private de lumina naturală și nu sunt puse în valoare și folosite la adevăratul lor potențial. Există soluții care permit accesul luminii naturale aici, fie că vorbim despre un acoperiș înclinat sau acoperiș tip terasă, iar acestea sunt tunelurile solare VELUX.

 

Imobil cu acoperiș terasă

Aceste ferestre sunt potrivite pentru casele care au terase clasice sau circulabile. Fie că optezi pentru o fereastră fixă, o fereastră cu deschidere manuală sau cu acționare electrică sau pur și simplu, vrei o fereastră pentru accesul pe terasă, toate modelele sunt prevăzute cu o protecție prin care să treacă lumina naturală și care să sporească gradul de protejare al ferestrei.

Dacă ești dezvoltator imobiliar, arhitect, inginer sau montator și ai un proiect de casă pentru care  cauți soluții cu privire la utilizarea luminii naturale și a ventilației naturale, VELUX îți pune la dispoziție  Ghidul de design VELUX .

În acest ghid, sunt prezentate o varietate de resurse valoroase, soluții pentru diferite tipuri de spații, studii de caz, proiecte VR, studii care arată care sunt beneficiile luminii naturale pentru clienți, precum și sfaturi și recomandări pentru design și proiectare.