Biography
ABOUT
Roberta Leonardo este un arhitect Italian cu drept de semnatura atat in Italia, cat si in Romania. De asemenea este membra a OAPPCRC si a OAR Bucuresti. A lucrat cat timp era angajata, cat si dupa ce a debutat in piata internationala cu propria ei firma de proiectare, cu diferite societati comerciale de renume international: H.Essers Investitii S.R.L., Sun Garden Management S.C.S., Bauelemente Reinvest S.R.L., Romcarton S.A., Pirelli Romania (WDP Romania/AIC Industrial and Logistic Development Romania), Varoed Imobiliare S.A., Salzgitter Mannesmann Distributie S.R.L., Tiemme Systems S.R.L., Augsburg International Impex S.R.L., Kastamonu, Green Future S.R.L., Gebruderweiss, Saipem, Alinso Group, VGP S.R.L., Ministerul Educatiei, Sinsay. Roberta, folosind cunostintele dobandite in timpul studiilor din Italia si a activitatii desfasurate in Romania, proiecteaza si ofera consultanta beneficiarilor, in vederea realizarii unui spatiu optim si armonios in care sa isi desfasoare activitatea.
SHORT DESCRIPTION ABOUT THE OFFICE
La Roberta Leonardo Architettura noi privim dincolo de desing. Ne oprim o clipa si privim in ansamblu pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna calitate pe drumul spre adeverirea visurilor lor. Valorile noastre sunt fundamentul identitatii noastre. Ele sunt cele care ghideaza procesul de munca si interactiune cu clientii, cu comunitatile din care acestia fac parte, si continua sa reflecte tipul de persoane pe care ne dorim sa le avem in permanenta alaturi de noi.
PROJECTS TO BE PRESENTED DURING THE EVENT
Project #1: Construire Fabrica carton si ambalaje cu anexe auxiliare
Project 1 category: Shopping. Production and Logistic
Start year: 2016
End year: 2022
Prin proiect s-a dorit realizarea unei facilitati de depozitare si productie carton ondulat. Pentru deservirea ansamblului, este prevazut un sistem de drumuri si platforme, incluzand si parcarile necesare in desfasurarea activitatii in incinta. Anexele cladirilor sunt rezervele de apa de incendiu si apa industriala, grupul de pompare, generatorul de energie electrica, bazinul de retentie a apelor pluviale, sistemele de colectare si epurare a apelor uzate si pluviale, gardul perimetral, portile de acces, cabina poarta, si facilitatile sanitare exterioare. Ansamblul este compus din: 1. Hala principala cu functiunea de depozitare (materie prima si produs finit), precum si producerea cartonului ondulat. 2. Depozit tehnologic cu H= 18 m inaltime, depozitare verticala a produsului finit 3. Cladire administrativa 4. Cladire cu spatii pentru soferi Ansamblul deserveste un numar de 350 de persoane simultan, personal TESA si personal din productie si depozitare, cat si personal auxiliar