Karoly Nemes

Partener Graphic Studio

Karoly Nemes

Partener Graphic Studio

Biography

Nemes Károly Imre a absolvit Institutul de Arhitectură „Ion Mincu” din București în anul 1995.

Între 1995 și 1998 colaborează cu mai multe birouri de arhitectură, Artec – arh. Zoltán Takács, TAD – Arh. Georgică Mitrache, Artline – arh. Radu Teacă și U.A.U.I.M.-C.C.P.E.C. În anul 1998 înființează biroul de proiectare Graphic Studio, împreună cu Dragoş Perju şi Remus Hârşan cu lucrări în diverse domenii – arhitectură, restaurări, urbanism și design. A contribuit ca autor sau coautor la obținerea a numeroase premii și nominalizări la competiții și expoziții anuale/bienale naționale şi internaționale iar lucrările sale au fost publicate în mai multe reviste de specialitate.

Începând cu anul 1998 este colaborator al U.A.U.I.M.-C.C.P.E.C. sub îndrumarea prof.dr. arh. E.B. Popescu.

În prezent predă la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din București, unde are funcția de lector-șef de lucrări în cadrul departamentului Sinteza Proiectării de Arhitectură și este doctorand în cadrul școlii doctorale.

Graphic Studio, cu o experiență de peste 20 de ani, elaborează proiecte al căror concept se bazează pe context și funcție, pe o abordare filozofică și nu pe un stil predeterminat.

Pun accentul pe design durabil și sunt dedicați în promovarea și implementarea de soluții ecologice pentru proiectele lor. Scopul lor final este de atinge excelența în proiectare, respectând nevoile și asteptările clientului. Lucrează în strânsă colaborare cu clienții și consultații lor pentru a obține cele mai bune rezultate prin sinteza dintre concept, frumusețe și integrare funcțională.