Decebal Scraba

Product Manager - Fire, Smoke, Ventilation, KADRA

Decebal Scraba

Product Manager - Fire, Smoke, Ventilation, KADRA

Biography

Inginer constructor, cu experiență de 20 de ani in sisteme de acces, uși și porți industriale, tehnică de andocare, protecție pasivă la foc, evacuare fum și gaze fierbinți în caz de incendiu; competențe în controlul calității și conformității în construcții, experiență în execuție.

Cu o experiență de 27 de ani, KADRA este singura companie din România  care oferă soluții tehnice integrate de automatizare și management al căilor de accesFie că este vorba de soluții de automatizare a ușilor, porților și ferestrelor, de managementul parcărilor (Parkomatic) sau de sisteme automate de evacuare a fumului, KADRA inovează continuu, asigurând partenerilor săi servicii complete, de la consultanță până la proiectare, execuție și mentenanță, totul pentru sporirea confortului și sentimentului de siguranță.

Printr-un model de business integrat și know-how inovativ, KADRA este primul one-stop-shop care pune la dispoziție toate soluțiile și sistemele de acces pentru clădiri rezidențiale, industriale, pentru unități medicale,  spații urbane și locuințe individuale.

Kadra reinventează spațiul cotidian, pentru ca oamenii să se simtă confortabil, liberi și protejați. Primele plăți cu cardul sau opțiunea plății contactless cu smartphone-ul la stația automată de plată a parcării, primele lucrări de anvergură cu policarbonat din România, primele uși automate etanșe pentru sălile de operații sau cea mai mare și securizată parcare de tiruri nu doar din țară, ci și din Europa de Est sunt doar câteva dintre realizările de pe piața soluțiilor automate de acces de la noi din țară implementate cu succes de KADRA.

Fondată în 1993, compania KADRA înseamnă astăzi mii de proiecte finalizate de o echipă valoroasă de peste 90 de oameni care au atât know-how-ul, cât și deschiderea de a pune la dispoziția clienților experiența acumulată în timp.

Radu Opris, Andreea Strugaru si Monica Sagmar, cred ca viitorul companiei pe care o detin se va baza pe doi mari piloni: dezvoltarea solutiilor in jurul conceptului de free-flow (circulatie si acces liber) si o echipa cu competente aprofundate, care va fi mereu pregatita sa lucreze cu cele mai noi tehnologii din domeniu.