Andreea Strugaru

Marketing Manager/Co-owner Kadra

Andreea Strugaru

Marketing Manager/Co-owner Kadra

Biography

De formație inginer automatist și cu o experiență de aproape 20 de ani în inginerie de acces, Andreea Strugaru (52 ani) este Co-Owner și Marketing Manager KADRA, singura companie din România  care oferă soluții integrate de automatizare și management al căilor de acces.

Permanent preocupată de tot ce e nou în domeniul soluțiilor automate de control acces, Andreea implementeaza, alături de echipa experimentată de la KADRA, pe piața din România, tehnologii inovatoare, având drept obiectiv circulația liberă și sigură a oamenilor, în spații moderne și confortabile.

https://www.linkedin.com/in/strugaru

Cu o prezență de aproape 30 de ani pe piața locală a construcțiilor, KADRA (https://kadra.ro/noutati/catalog-kadra/) este singura companie din România  care oferă soluții tehnice integrate de automatizare și management al căilor de acces, fiind primul one-stop-shop în acest domeniu.

De la soluții de automatizare a ușilor, porților și ferestrelor (https://kadra.ro/solutia/usi-automate/), la managementul parcărilor (https://kadra.ro/solutia/sisteme-automate-de-parcare-cu-bariera/) sau la sisteme automate de protecție la foc (https://kadra.ro/solutia/protectie-la-foc-desfumare-evacuare/) – KADRA asigură partenerilor săi servicii complete, de la consultanță până la proiectareexecuție și mentenanță, totul pentru sporirea confortului și sentimentului de siguranță.

KADRA înseamnă astăzi mii de proiecte finalizate (https://kadra.ro/lucrari-de-referinta/) de o echipă valoroasă de peste 90 de oameni care au atât know-how-ul, cât și deschiderea de a pune la dispoziția clienților experiența acumulată în timp.

Dincolo de trendurile de a construi green&smart pentru a obține certificări cât mai înalte, eficiența energetică a clădirilor a devenit o necesitate în contextul exploziei prețurilor la energie. 

Zonele de acces, de trecere între exterior și interior, fie că vorbim despre uși sau ferestre, sunt considerate spații energofage, transferul de aer care se produce prin deschiderea acestora determinând creșteri ale consumului de energie. Există însă soluții automate de management al accesului care, integrând-se perfect în designul fațadei, sunt și mult mai eficiente energetic. Vom detalia pe larg la întâlnirea noastră din 1 noiembrie.