Adrian Pandrescu

Manager coordonator al departamentul tehnic pentru filiala din Romania, Knauf Gips

Adrian Pandrescu

Manager coordonator al departamentul tehnic pentru filiala din Romania, Knauf Gips

Biography

Adrian Pandrescu face parte din echipa Knauf Gips din anul 2007, iar in aceasta perioadă a deținut o serie de poziții in cadrul companiei fiind in prezent Managerul coordonator al  departamentul tehnic pentru filiala din Romania.

Compania Knauf a luat naștere in 1932 in Germania sub forma unei afaceri tradiționale cu gips.

Astăzi Knauf produce materiale de izolare moderne, sisteme uscate de gips-carton, tencuieli și accesorii, sisteme compozite, vopsele, șape, sisteme de pardoseală,  echipamente și instrumente pentru construcții. Cu peste 250 de site-uri de producție, organizații de vânzări in 86 de țări, 35.000 de angajați în întreaga lume, Grupul Knauf este fără îndoială unul dintre marii jucători globali de pe piața materialelor de construcții.

Angajați Grupului Knauf sunt conduși de un puternic sentiment de comunitate, de dorința de a aduce o contribuție utila la finalizarea proiectelor de clădiri având voința de a gândi și de a acționa în mod cooperant în interesul clienților săi, pentru obiectivele și succesul lor.

Având in focus proiectarea sigură, sănătoasă și confortabilă a spațiilor, produsele și sistemele Knauf sunt inovatoare, ecologice, eficiente din punct de vedere energetic, durabile și la un preț echitabil.

All sessions by Adrian Pandrescu