NEWS

share-architects.com
27
Jun

“Arts &Crafts” Exhibition during SHARE Interiors Forum 2022

SHARE Interiors Romania, un eveniment marca SHARE Architects, organizat și cu sprijinul Facultății de arhitectură de interior din cadrul Universității de arhitectură și urbanism ‘’Ion Mincu’’ și  Ordinului Arhitecților din România, a avut loc în data de 12 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din București, în prezența a peste 250 de participanți și 45 de speakeri. Dedicat exclusiv arhitecților și designerilor de interior, evenimentul a pus accent pe networking profesional la cel mai înalt nivel și a oferit 8 ore intense, pline de energia și bucuria revederii.

Secțiunea expozițională a evenimentului a reunit branduri lider și a completat paleta de informații privind materiale noi și tehnologii inovatoare. In premieră, în cadrul secțiunii ”Arts &Crafts” au expus artiști în piatră, lemn, bronz, metal sudat, sticlă, ceramică, porțelan sau materiale textile, care au potențialul de a colabora cu arhitecții și designerii în proiecte specializate de arhitectură și design.

Artisti invitați: Vladlen Babcinețchi (sculptor), Dorin Marincovici (designer), Daniel Pop (artist vizual), Cornelia Brustureanu (artist vizual), Ramona Biciușcă (artist vizual), Florin Magda (sculptor), Daniela Fainiș (artist ceramist).

In extenso, expoziția IMAGINARIUM, organizată împreună cu OAR București, a putut fi vizitată până la data 26 aprilie, la Expo Hub OAR din strada Sf. Constantin nr. 32 , Sector 1.