Lucian Parvulescu

Arhitect fondator Arhipar

Lucian Parvulescu

Arhitect fondator Arhipar

Biography

Din 1997 a început sa lucreze ca Partener Principal in Biroul Eggert & Partner din Stuttgart, birou care dupa 3 ani a deţinut locul 1 mai mulţi ani la rand conform “Architekten Ranking” în domeniul construcţiilor pentru sănătate.

În acest birou (cu 65 angajaţi arhitecţi) a câştigat 27 premii din 32 concursuri la care a participat, jumătate dintre ele cu premiul 1!

În 2007 a revenit parţial în Romania unde a deschis un birou de arhitectură şi a fost 7 ani profesor invitat la UAIUM. A continuat colaborarea cu primele 3 birouri din Germania specializate în construcţii pentru sănătate ca arhitect independent, fiind consultant, consilier şi corealizator a mai multor spitale.

Pe parcursul activităţii a proiectat peste 40 spitale cu funcţiuni diferite, majoritatea cu peste 300 paturi, dintre care circa 30 au fost realizate sau sunt în curs de realizare, cel mai mic dintre ele fiind un spital privat de ortopedie (Arcus Klinik in Pforzheim) costurile de construcţie la el fiind de peste 50 Milioane Euro.

All sessions by Lucian Parvulescu