Andreea Strugaru

Co-Owner, Marketing Manager KADRA

Andreea Strugaru

Co-Owner, Marketing Manager KADRA

Biography

De formație inginer automatist și cu o experiență de aproape 20 de ani în inginerie de acces, Andreea Strugaru (50 ani) este Co-Owner și Marketing Manager KADRA, singura companie din România  care oferă soluții tehnice integrate de inginerie și management al căilor de acces.

Permanent preocupată de tot ce e nou în domeniul soluțiilor automate de control acces, Andreea Strugaru a adus, alături de echipa experimentată de la KADRA, pe piața din România, tehnologii inovatoare, având drept obiectiv circulația liberă și sigură a oamenilor, în spații moderne și confortabile.

”Noi, la KADRA, ne punem problema să ajutăm cu know-how-ul pe care-l deținem în legătură cu soluțiile de acces dedicate sectorului medical, proiectate să răspundă nevoilor specifice de utilizare: uși curate, uși cu protecție la radiații, uși automate ermetice și semiermetice pentru blocuri operatorii, uși automate pentru evacuarea persoanelor în cazuri de urgență, uși rezistente la foc, etc. Portofoliul Tormed conține uși și sisteme de acces automatizate, dar și platforme software de gestionare a activității personalului medical sau sisteme de gestionare a parcărilor spitalelor. Încercăm să ne dezvoltăm portofoliul de soluții în linie cu nevoile spitalelor din România dar și cu bunele practici din țările care au deja o infrastructură medicală modernă.”

Cu o prezență de peste 27 ani pe piața locală a construcțiilor, KADRA (https://kadra.ro/noutati/catalog-kadra/) este singura companie din România  care oferă soluții tehnice integrate de inginerie și management al căilor de acces, fiind primul one-stop-shop în acest domeniu. 

De la soluții de automatizare a ușilor, porților și ferestrelor (https://kadra.ro/solutia/usi-automate/), la managementul parcărilor (https://kadra.ro/solutia/sisteme-automate-de-parcare-cu-bariera/) sau la sisteme automate de protecție la foc (https://kadra.ro/solutia/protectie-la-foc-desfumare-evacuare/) – KADRA asigură partenerilor săi servicii complete, de la consultanță până la proiectare, execuție și mentenanță, totul pentru sporirea confortului și sentimentului de siguranță.

KADRA înseamnă astăzi mii de proiecte finalizate (https://kadra.ro/lucrari-de-referinta/) de o echipă valoroasă de peste 90 de oameni care au atât know-how-ul, cât și deschiderea de a pune la dispoziția clienților experiența acumulată în timp.

Participarea la proiecte medicale (https://kadra.ro/solutia/spitale/) (modernizări sau construcții noi) cu un portofoliu complet de soluții – gama Tormed ( https://kadra.ro/wp-content/uploads/2021/03/Brosura-Tormed-2021-online.pdf) de uși medicale a fost special concepută pentru spitalele din România, integrând experiența acumulată în sute de proiecte derulate în 20 ani – este una dintre direcțiile prioritare de business.

KADRA aplică tehnologia inovativă a sistemelor automate acces (de la uși automate la sisteme de gestionare a parcării spitalelor și până la platforme software de administrare a personalului medical) pentru a crește nivelul de siguranță, funcționalitate și confort atât pentru cadrele medicale cât și pentru pacienții spitalelor din România.

  • 20 de ani experiență în soluții pentru sectorul medical ;
  • Peste 5 000 de uși medicale montate ;
  • 70 de unități medicale (de stat sau private) care beneficiază de soluții Tormed, precum : Spitalul Municipal Mioveni, Spitalul Victor Gomoiu, Maternitatea Regina Maria, Institutul Marius Nasta, Spitalul Universitar de Urgență București, etc.