SHARE Talks - Experts’meetings
 
Săptămâna trecută, seria de întâlniri SHARE Talks - Experts’meetings a adăugat două arii importante: proiectarea spitalelor și proiectarea spațiilor industriale și logistice.
 
Conferința specialiștilor în proiectarea spațiilor medicale, care s-a desfășurat pe 15 septembrie la Radisson Blu Hotel București, a  fost apreciată drept un moment de referință în coagularea comunității profesioniștilor români în domeniu. Suntem onorați că această comunitate s-a conturat în cadrul SHARE Architects și vom continua să-i oferim, prin platforma noastră de comunicare, un mediu de networking profesional și dezvoltare.

Cea de a doua reuniune, cea a specialiștilor în proiectarea spațiilor industriale și logistice, care a avut loc în data de 16 septembrie la Radisson Blu Hotel, a vizat un domeniu cu cresteri spectaculoase în România și a reunit birouri de proiectare și dezvoltatori cu portofolii notabile.

Seria SHARE Talks - Experts’meetings a debutat in iunie cu reuniunea specialiștilor în utilizarea arhitecturală și structurală a sticlei în construcții și va aborda, în perioada următoare, noi teme specializate.

Te așteptăm în comunitatea SHARE Architects!

Conferința specialiștilor români în proiectarea spitalelor

Evenimentul, parte a seriei SHARE Talks - Experts’meetings, a reunit 100 de specialiști din domeniul proiectării de infrastructură medicală.
Sesiunile conferinței au fost moderate de Emil Ivănescu - președintele Ordinului Arhitecților din România, filiala București, Ioan Silviu DOBOSI - președintele Asociației Inginerilor de Instalații din România și Andreea Tănase, consilier al Ordinului Arhitecților din România cu privire la concursuri legate de infrastructură medicală.
Mulțumim sponsorilor: 
Zumtobel Lighting, Tecnostrutture, Dacorum Grup, Samsung , Bose 

Speakeri 
Galerie foto  

Conferința specialiștilor în proiectarea spațiilor industriale și logistice

Evenimentul, parte a seriei SHARE Talks - Experts’meetings, a reunit 100 de specialiști și a fost moderat de Răzvan Ion Dracea, Fondator ARI Consult, Președinte al OAR filiala Brașov-Harghita - Covasna și Dragoș Marcu CEO POPP & ASOCIAȚII, Președinte de onoare AICPS.
Mulțumim sponsorilor: 
Zumtobel, TeraSteel, Isopan, Skylux, Samsung, Bose
Speakeri 
Galerie foto 
Următorul eveniment
Forumul International de Arhitectura și Inginerie
 SHARE Bucharest 2021
 4 noiembrie, Radisson Blu Hotel
Susținător al comunității SHARE Architects
Program dedicat exclusiv arhitecţilor şi designerilor parteneri Romstal.
Hai să ținem aproape!
Facebook
LinkedIn
Flickr
YouTube
Instagram
CONFERENCES   AWARDS   COMMUNITIES   PUBLISHING

We provide direct communication with professionals from the architecture, engineering, and construction (AEC) industry in Central and Eastern Europe
ALBANIA   BULGARIA   BOSNIA - HERZEGOVINA   CYPRUS   CHECZ REPUBLIC   GREECE   HUNGARY   ITALY   MONTENEGRO   NORTH MACEDONIA
POLAND   REPUBLIC OF MOLDOVA   SLOVAKIA   SLOVENIA   SERBIA   ROMANIA
Copyright © *|CURRENT_YEAR|*
*|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.