Facebook
LinkedIn

SHARE Bucharest 2021
International Architecture and Engineering Forum

4 noiembrie, Radisson Blu Hotel București
Inregistrare
Speakeri internaționali confirmați

Giancarlo MAZZANTI - Founder El Equipo Mazzanti - COLUMBIA

A predat la Princeton, Harvard și Columbia.Lucrările sale sunt expuse în colecțiile permanente MoMA și Pompidou
Arhitectura lui Mazzanti declanșează comportamente și noi dinamici, încurajând oamenii să acționeze în moduri la care nu s-au gândit vreodată. Spațiul este un stimul care influențează comportamentul uman și arhitectura este o oportunitate de a încuraja noi relații. Caracterul inovator, proiectarea ingenioasă și impactul arhitecturii sale au fost recunoscute prin conferirea premiului "RIBA International Awards for Excellence 2021''.
 

Christian Sandor TSCHERSICH - Director - LAVA Laboratory for Visionary Architecture, GERMANY
Directorul proiectului pavilionului Germaniei pentru Expo 2020 Dubai.
LAVA combină principiile structurale ale naturii și cele mai noi tehnologii digitale de fabricație pentru a construi după principiul MORE WITH LESS: mai mult (concept arhitectural) cu mai puțin (material / energie / timp / cost).

Arjan DINGSTE - Director UNstudio - THE NETHERLANDS
UNStudio este specializat în arhitectură, arhitectură de interior, design de produs, dezvoltare urbană și proiecte de infrastructură.
In prezent, rețeaua UNStudio are șase birouri internaționale cu servicii complete în Amsterdam, Shanghai, Hong Kong, Frankfurt, Dubai și Melbourne și peste 200 de angajați din 27 de țări.

Bernard STORCH - Partner PLP Architecture - UK
Lucrările lui Bernard, finalizate recent, includ premiatul Sky Central, care oferă spații de lucru mari și flexibile pentru 3.500 de angajați ai Sky Television, împreună cu mai multe facilități alimentare, sportive și de agrement. 
Inregistrare

Mateusz MASTALSKI - Associate Design Director - Henning Larsen - UK
Henning Larsen este un studio internațional de arhitectură și urbanism. La baza filozofiei de proiectare a biroului Henning Larsen se află jocul luminii și al naturii.

Tilemachos ANDRIANOPOULOS - Founder Tense Architecture Network - GREECE
Portofoliul biroului include numeroase proiecte rezidențiale premiate, printre care ‘Reședință in Megara’ și ''Reședință in Heraklion’ care au fost nominalizate pentru premiile Mies van der Rohe award (2015-2017) și ‘Reședință in Sikamino’ care s-a clasat în lista scurtă a nominalizărilor pentru același premiu, în 2013. 

Melike ALTINISIK - Founder Melike Altınısık Architects - TURKEY
Arhitect și designer, Melike conduce propriul birou de arhitectură cu sedii în Istanbul și Seoul. Portofoliul MAA include proiecte căștigate în competiții de arhitectură: Turnul TV și Radio din Instanbul (369 m) și "Seoul Robot and AI Museum" (Seoul, South Korea).
SHARE Bucharest 2021 se va organiza, în format fizic, la Radisson Blu Hotel. Accesul participanților, speakerilor și echipei tehnice de organizare se va face în baza certificatului EU Covid.
Inregistrarefollow us

Facebook
LinkedIn
YouTube
Instagram
Flickr
Organizer contact: share@abplusevents.com
We provide direct communication with professionals from the architecture, engineering, and construction (AEC) industry in Central and Eastern Europe.
CONFERENCES   AWARDS   COMMUNITIES   PUBLISHING
ALBANIA   BULGARIA   BOSNIA - HERZEGOVINA   CYPRUS   CHECZ REPUBLIC   GREECE   HUNGARY   ITALY   KOSOVO  MONTENEGRO   NORTH MACEDONIA
POLAND   REPUBLIC OF MOLDOVA   SLOVAKIA   SLOVENIA   SERBIA   ROMANIA
powered by
Copyright © *|CURRENT_YEAR|*
*|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.