dr. Alexandru Coman

Medic epidemiolog Institutul Inimii ”Niculae Stăncoiu” Cluj-Napoca

dr. Alexandru Coman

Medic epidemiolog Institutul Inimii ”Niculae Stăncoiu” Cluj-Napoca

Biography

Dr. Alexandru Coman a absolvit Facultatea de Medicina Generală a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2000 obținând titlul de doctor-medic.

În perioada 2002-2006 a urmat un program de rezidențiat în specialitatea Epidemiologie la UMF Cluj și a participat ca bursier Fogarty la stagii de pregătire la Universitatea Iowa, Centrul de Boli Infecțioase Emergente, Iowa, SUA. Dr. Alexandru Coman a colaborat cu echipe care au dezvoltat proiecte medicale precum Spital Polaris (Suceagu, jud Cluj), Clinica Medi Spa (Cluj-Napoca, Cluj), Spital Humanitas, Institutul Regional de Medicina Cardiovasculara (Iași), Hospice ”Sfântul Nectarie” (Cluj-Napoca, Cluj), Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (Brașov).

Dr. Alexandru Coman a fost membru în juriul concursului internațional de soluții Centrul Integrat de Transplant (Cluj-Napoca, Cluj) și a participat ca expert la întocmirea temei de concurs pentru Spital de Pediatrie Monobloc (Cluj-Napoca, Cluj) organizat de Ordinul Arhitecților din România (2020, autoritatea contractantă Consiliu Județean Cluj).