17:20 – 18:35 | Debate “IDENTITETI I KOSOVËS NË KONTEKSTIN URBANISTIK, ARKITEKTONIK DHE ATË TË TRASHËGIMISË”

28 Feb 2022
17:20 - 18:35

17:20 – 18:35 | Debate “IDENTITETI I KOSOVËS NË KONTEKSTIN URBANISTIK, ARKITEKTONIK DHE ATË TË TRASHËGIMISË”

Chairman: Masar Dushi, President of Architects Association of Kosovo

Moderators:

  • Prof.Ass.Dr. TEUTA JASHARI KAJTAZI, Grad.Eng.Arch., University of Prishtina, Faculty of Architecture, Kosovo
  • BEKIM RAMKU, Dipl.Eng.Arch. AA.MA Housing & Urbanism, Kosovo

Panelists: 

  • PROF. ASOC. DR. FLAMUR DOLI, University of Pristina, Faculty of Architecture
  • XHELAL LLONCARI, ida., Lecturer at FNA – Architecture
  • Phd. DUKAGJIN HASIMJA, ida, Lecturer at FNA – Architecture
  • PROF. ASOC. DR. FLORINA JERLIU, University of Pristina, Faculty of Architecture
  • ELIZA HOXHA, Arkitekte, PhD candidate TU, Graz, Austria
  • BLERTA VULA RIZVANOLLI, University for Business and Technology, Department of Architecture, Kosovo