View this email in your browser
27 Martie 2018, Radisson Blu Hotel

 

TAREK
Hegazy

Tarek Hegazy, AIA, SIR/SAR, Principal & Creative Director la Living Design- considerată a fi una dintre cele mai prestigioase practici de design interior din întreaga lume- va ține conferință la Forumul SHARE, în data de 27 martie 2018. Subiectul conferinței sale va consta  în prezentarea proiectului Kempinski- Geneva și se intitulează:
 ”An iconic transformation journey through guest expectations at Grand Hotel Kempinski Geneva, Switzerland”.

Cu o prezență de peste 28 de ani pe scena designului interior și cu o carieră ilustră, cu numeroase și prestigioase proiecte la portofoliu rezultând mai mult de 270 de proiecte finalizate, Tarek Hegazy s-a alăturat Living Design în 1999. Șapte ani mai târziu, în 2006 a devenit Principal și Creative Director al companiei. 

Mai mult, Tarek a conceput și a înființat Living Design Development, cu prototipul numit Living Hotel, primul hotel din gama sa ce este momentan în construcție în Suedia. Înainte de a se alătura Living Design, Tarek a lucrat ca Senior Designer pentru Administrația din Dubai, contribuind la primele initiative de construcție hotelieră din Dubai, cum ar fi Dusit Hotel, Turnurile Emirates și Burj Al Arab. A lucrat și în numeroase companii de top din domeniul designului în cariera sa timpurie.

Arhitectul Hegazy conferențiază des despre Arhitectură și Design Interior. El este membru al Institutului american al Arhitecților (AIA), Ordinul suedez al Arhitecților și în Sindicatul egiptean al inginerilor.

Premii recente: 

-Top Interior Design firm in Sweden

-The World's Best Hotels 2013 by Travel+Leisure

-Best Business Hotel in Eastern Europe by Business Traveler UK 2017

-Best Historical Hotel, International Hospitality Awards 2016 

Echipa LIVING DESIGN (Tarek Hegazy-Principal și Creative Director)
Agenda SHARE București
Lectori
Rezervă un loc
Facebook
Twitter
Website
Email
Flickr