View this email in your browser
27 Martie 2018, Radisson Blu Hotel, București

Serban

ȚIGĂNAȘ

Șerban Țigănaș, președinte al Ordinului Arhitecților din România, este unul dintre cele mai cunoscute nume din Cluj-Napoca și din țară în materie de arhitectură.
De asemenea, În urma Congresului Internațional de la Seul, Șerban Țigănaș a fost ales Secretar General al Uniunii Internaționale a Arhitecților. 
 

Fondator al biroului de arhitectură “Dico & Țigănaș” din Cluj. Șerban Țigănaș predă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca.


Marian

MOICEANU

Marian Moiceanu s-a născut in 1959, iar în prezent este rector al Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti.
De asemenea, este asociat in cadrul biroului de arhitectură M&M CONCEPT 2003 Bucuresti. Din 2012 până în 2016 a fost decanul facultății de arhitectură. Este absolvent al Institutului de Arhitectura "Ion Mincu", Bucuresti (1985), doctor in arhitectura (1997).






 

 

Victor

GROSU

 



Victor Grosu este Design Principal in cadrul Grosu Art Studio.
Grosu Art Studio a fost recent nominalizat și câștigător a numeroase Premii Internaționale, dintre care European Property Awards- Winner 2017-2018, Best Premium Restaurant with International Cuisine in 2017, Best Project by Archilovers în 2017 pentru Restaurantul Eclipse. 
 


Adrian

CRISTESCU

Adrian Cristescu este Arhitect diplomat al Institutului de Arhitectură "Ion Mincu", Bucureşti (1977) cu stagiu de specializare în Italia, cu tema "Concepţia generală şi de detaliu a construcţiilor amplasate în zone seismice (1983-1984) și specializare în SUA în programul "Management and Entrepreneurial Education and Training Project" - MEET al Universităţii din Tennessee (1992).
Preşedinte şi arhitect principal la West Group Architecture SRL

Ioan

AUGUSTIN

prof. dr. arh. Augustin Ioan este director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", București.
Augustin Ioan este autorul Catedralei Arhiepiscopale și Regale de la Curtea de Argeș.
De asemenea, este co-inițiatorul Fundației pentru Habitat și Artă în România (HAR), partener și senior designer la firma de arhitectură ANARH DESIGN din 1994, iar din 2003 co-inițiator și director executiv la Chora Dezvoltare Imobiliară SA- București.   


Alexandru 

BELDIMAN

A absolvit, în 1967, Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu“.  De-a lungul anilor, a fost visiting professor de arhitectură şi istoria arhitecturii.  Între 1990 şi 1999, a fost preşedinte al Uniunii Arhitecţilor din România – UAR, iar din 1999 până în 2002, vicepreşedinte al Uniunii Internaţionale a Arhitecţilor – UIA. În perioada 2001-2010 a fost membru în Consiliul Ordinului Arhitecţilor din România. Din 1999 este preşedintele Fundaţiei pentru Arhitectură şi Urbanism Simetria. 


Radu

TEACĂ

Absolvent al Institutului de Arhitectură “ION MINCU”, Bucureşti 1987, Doctor în arhitectură (1999), Conferenţiar Universitar la Catedra Sinteză de proiectare a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “ION MINCU”, Bucureşti.

Autor şi co-autor a peste 30 de proiecte realizate, printre care clădiri de birouri, comerţ şi locuinţe unifamiliale şi de asemenea, autor a aproximativ 40 de proiecte de amenajări interioare realizate.

 

Adrian

 

SPIRESCU

Doctor si profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, posesor al propriului birou de arhitectura.

Diplomat al Institutului de Arhitectură "Ion Mincu", Bucureşti (1979), doctor în arhitectură (2000). Membru al Uniunii Arhitecţilor şi Registrului Arhitecţilor din România. Şef colectiv arhitectură la SC "Carpaţi Proiect" SA (unde lucrează din 1980).

Câştigător al premiului pentru managementul arhitecturii în Olanda, Premiul special al Bienalei de Arhitectură, Bucureşti, ediţia a VI-a.

Agenda SHARE București 2018
Speakeri
Rezervă un loc
Facebook
Twitter
Website
Email
Flickr