Informare 01/10.01.2018

Stimați Parteneri,

Ne face plăcere să vă anunțăm prezența star arhitectului Massimiliano Fuksas , în calitate de invitat special, la Forumul Internațional de Arhitectură și Inginerie SHARE Bucharest 2018, ce va avea loc la Hotel Radisson Blu în data de 27 martie.

Ediția din martie a SHARE Bucharest 2018 este dedicată arhitecturii de interior și utilizării sticlei în arhitectură, reunind Conferințele Internaționale de arhitectură GIS și INGLASS.

Forumul va reuni la București 300 de arhitecți cu drept de semnatură, membri activi OAR, Dupa cum stiți, accesul în evenimentele SHARE se face exclusiv pe bază de invitație, după evaluarea calității de membru activ OAR.Pentru studenți, doctoranzi și stagiari oferim, in mod tradițional, o sesiune speciala Junior SHARE care se desfășoară în cadrul UAIUM, în paralel cu forumul SHARE.

La această ediție, participanții vor beneficia de o aplicatie oficială (app) care va facilita, cu o lună înainte, comunicarea între participanți, speakeri și organizatori.

Contractările pachetelor de sponsorhip și spații de expunere se mai pot face în limita disponibilităților până la data limită de 28 februarie 2018.

Cu gănduri bune,

Denisa Broatec
Director Vânzări
0751111601
denisa.broatec@abplus.ro